Aquesta recepta l’he fet forces vegades a casa però aquest cop versionant el pastis de patata i carn que va fer la Mireia Carbó al curs de cuina de Caprabo, ja fa força temps.
Esta molt bo i podem afegir altres ingredients que ens agradin com altres bolets diferents, poma.......
Ingredients:
Puré de patata el podem fer amb 2 kg de patates o 2 sobre de puré de patata de 125 grams.
150 grs de carn picada de vedella
150 grs de carn picada de porc
1 ceba
4 tomàquets
1 gra d’all
6 talls de formatge Cheddar o altre tipus de formatge que es desfaci bé.
¼ de kg de xampinyons
Oli d’oliva, sal, pebre i sucre
Preparació:
1r.- Fem el puré seguin les indicacions que figuren a l’ envàs del sobre o amb les patates.
Personalment prefereixo fer-lo amb les patates, les quals bullirem, després les aixafem amb una mica d’oli.
2n.- Farem el sofregit amb la ceba posteriorment i afegirem la carn picada, li donarem unes voltes i afegirem el tomàquet triturat i ho deixarem coure a foc lent. Rectificarem de sal, pebre i sucre.
3r.- En una paella saltejarem els xampinyons que prèviament hem laminat i al final hi posem l’all tallat ben petit i el julivert.
4t.- Barregem la carn amb els xampinyons.
5è.- En una safata que pugui anar al forn posem una capa de puré de patata, al damunt la carn i els xampinyons i a sobre el formatge Cheddar i una altre capa amb la resta de puré de patata i a sobre hi posarem formatge rallat.
6è.- Forn prèviament escalfat a 180º dalt i baix, hi posem la safata fins que es gratini.
Aquest pastis el podem tenir ja preparat i al moment d’anar a menjar el posem al forn perquè ens l’escalfi i el gratini.
Presentació:
Avui ho he preparat de manera individual a la plata de forn he posat un silpac i un cercle a dins una capa de patata- carn i xampinyons- formatge-patata i formatge rallat i així fem tans timbals com vulguem i posteriorment els posem al forn. Avui acompanyats de salsa de tomàquet i uns quants xampinyons saltejats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada