dilluns, 14 de febrer del 2011

FIRA DE L'ARBRE I LA NATURA A MATARÓ

 


Aquest passat cap de setmana al Parc Central de Mataró hem pogut gaudir de la XXXIII edició de la Fira de l’arbre, la planta, la flor, els animals i el jardí.

Cap de setmana, encara d’hivern, i amb molt bona temperatura hem pogut anar a comprar aquell gerani  que ens ha agradat, alguna aromàtica o senzillament hem passejat per la Fira.

A part dels estands de plantes i flors que cada any hi ha més estands de gastronomia i també forces activitats paral·leles a la Fira.


-          El sector alimentari i artesanal de diferents llocs de Catalunya, on hem pogut trobar mel, vi, embotits de qualitat, formatges i de producció ecològica. Fins i tot la possibilitat de poder comprar unes tòfones fresques.


-          També un espai per a l’Associació de Rucs del Corredor, dins de la campanya de conservació i recuperació d’aquesta especie.

-          Amb la presència de la Societat protectora d’animals de Mataró, que han organitzat una desfilada amb l’objectiu d’incentivar l’adopció



En total més d’un centenar de estands, ha estat molt bé i ara preparats per a la propera, el Mercat de Sant Ponç durant el mes de maig, a la Plaça de l’Ajuntament de Mataró, on podrem comprar productes alimentaris elaborats de manera artesanal.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...