divendres, 11 de febrer de 2011

GOTET DE CREMA DE CARXOFA AMB CRUIXENT DE PERNIL O XIPS DE CARXOFA



Amb la crema de carxofa podem fer un aperitiu bo i molt fàcil, la posarem en gotets petits o copes petites i al damunt el cruixent de pernil o unes xips de carxofa.






Ingredients:

Crema de carxofa
pernil salat o
1 carxofa

Preparació:

1r.- Farem la crema de carxofa, la qual ja podem tenir preparada del dia anterior.

2n.- El creixent de pernil el podem fer de dues maneres:

Al microones: Posem un parell de talls de pernil salat  entre dos papers de cuina i amb 2 minuts a màxima potència ja el tindrem fet. És més ràpid i més còmode.

Al forn:  En una safata de forn i posem un silpac o paper de forn i al damunt el talls de pernil salat, si volem que el pernil no es cargoli hi posem al damunt una altra plata.

El forn a 180º prees-calfat  i el deixem assecar fins que quedi cruixent i el puguem esmicolar.
(temps aprox. uns 10 o 12 minuts) 

3r.-Fer les xips de carxofes: 

Tallem la carxofa molt fineta i la fregim al oli abundant, en poca estona estan fetes, és a dir quan estan cruixents, les traiem i les posem damunt de paper absorbent perquè deixin anar l’oli sobrant.

Muntatge:
En un gotet petit o copa petita i posem la crema i al damunt podem posar les xips de carxofa o el cruixent de pernil 



Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...