Amb la crema de carxofa podem fer un aperitiu bo i molt fàcil, la posarem en gotets petits o copes petites i al damunt el cruixent de pernil o unes xips de carxofa.
Ingredients:
Crema de carxofa
pernil salat o
1 carxofa
Preparació:
1r.- Farem la crema de carxofa, la qual ja podem tenir preparada del dia anterior.
2n.- El creixent de pernil el podem fer de dues maneres:
Al microones: Posem un parell de talls de pernil salat entre dos papers de cuina i amb 2 minuts a màxima potència ja el tindrem fet. És més ràpid i més còmode.
Al forn: En una safata de forn i posem un silpac o paper de forn i al damunt el talls de pernil salat, si volem que el pernil no es cargoli hi posem al damunt una altra plata.
El forn a 180º prees-calfat i el deixem assecar fins que quedi cruixent i el puguem esmicolar.
(temps aprox. uns 10 o 12 minuts)
3r.-Fer les xips de carxofes:
Tallem la carxofa molt fineta i la fregim al oli abundant, en poca estona estan fetes, és a dir quan estan cruixents, les traiem i les posem damunt de paper absorbent perquè deixin anar l’oli sobrant.
Muntatge:
En un gotet petit o copa petita i posem la crema i al damunt podem posar les xips de carxofa o el cruixent de pernil
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada