dimarts, 22 de febrer del 2011

RESTAURANT BOCCA

 
El passat dissabte vam anar al  Restaurant Bocca  de Mataró, ubicat a la Plaça d’Espanya núm. 18. És un restaurant petit, de caràcter familiar, de cuina de mercat del Maresme, mediterrània, amb productes de temporada i de qualitat.
Ha entrat en la guia Michelin d’aquest 2011 com a restaurant recomanat

El menú va ser el següent:

1r. Plat: Ous estavellats sobre patates a l’oli d’oliva verge i escalopa de foie, Amanida de bacallà en tres textures amb vinagreta d’ametlles a la mel, Canalons i Carpaccio de filet de vedella amb escata de parmesà.
2n. Plat: Rap embolicat amb cansalada al pebre amb pèsols ofegats, Carré de cabrit al forn amb trinxat de bolets, Magret d’ànec amb fruits vermells, Entrecot de vedella a la planxa amb patates a la pobre.
Pa, vi i postres pel preu de 29,16 iva inclòs



Ens van servir com aperitiu una petita amanida amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet.
De primer vam triar els ous estavellats, l’amanida de bacallà i els canalons i de segon l’entrecot, el rap i el cabrit, tots ells van estar bé, els entrecots al punt a excepció d’un d’ells que la sal va anar a parar tota al mateix lloc.

De postres van triar una tatin de poma amb una mica de crema de llet i una copa de maduixa que en aquest moment no recordo el nom.
És un bon restaurant de Mataró totalment recomanable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...