diumenge, 6 de febrer del 2011

RESTAURANT LAU CIUTAT

Aquest dissabte hem triat el restaurant Lau Ciutat, al carrer Muralla Sant Llorenç, 18 de Mataró, és un restaurant d’estil modern, de cuina mediterrània amb elements de fusió amb la cuina francesa.
Disposen de menú diari de dilluns a divendres a un preu més econòmic que els dissabtes, els dijous, divendres i dissabte a la nit a la Carta.

El menú d’aquest passat dissabte:

Copa de cava de benvinguda

Primers:  Amanida amb formatge de cabra gratinat, fruits secs i vinagreta de fruites vermelles,- Fetuccini amb salsa cremosa de bolets-, Sonsos d’Arenys saltejats

Segons:  Entrecôtte de vedella de Girona a la planxa amb la seva guarnició, -  Pollastre desossat farcit de gambes amb salsa de llamàntol sobre llit de parmentier de patata trufada,- Llobarro
Fresc al gust (planxa, forn).  

Postres: Coulant de Xocolata, - Pastís semifred de taronja,- Pastis suís de pa de pessic de xocolata amb mousse i cruixent de xocolata blanca.

Pa i una beguda inclosa, Nosaltres amb el vi negre de la casa que és un vi jove negre Gran Castellflorit del Penedès, (correcte)

El preu del menú 19,50 iva inclòs

Nosaltres vam triar de primer els sonsos i els fetuccini els dos estaven bé i de segon el llobarro al forn i el pollastre que estava molt bo.

El restaurant té una bona relació qualitat/ preu, personalment crec que a partir d’un menú d’uns 20 euros potser el número de possibles plats a triar haurien de ser quatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...