És molt senzill, la pinya ha de ser dolça. Després que havia fet l’oli de cítrics per acompanya un peix. Vaig pensar que podria quedar bé amb la pinya.
Ingredients:
Pinya natural
Sucre morè
100 o 150 cl. d’oli d'oliva de 0,4º
Pell de llimona
Pell de taronja
Pell de llima
Preparació:
1r.- Preparar l’oli de cítrics:
Netejar tots els cítrics i pelar-los amb un pelador, vigilant que no quedi res de la part blanca. Tallem les pells en juliana. Posem l’oli a escalfar i posem les pells abans de que comenci a fer bombolles deixem una estona. Parem el foc tapem i deixem infusionar durant una 1 hora més o menys.
També ho podríem fer a la thermomix ho posem tot junt a la thermomix a uns 50º durant uns
15 minuts o traiem i deixem que s’acabi d’infusionar.
Aquest oli el podem fer servir per altres plat com peix, per damunt d’un llenguado, lluç....
2n.- Cal pelar i treure el tronc central de la pinya i la tallar-la molt fineta, jo ho he fet amb la maquina de tallar embotits. Després la deixem macera una estona amb el seu propi suc.
Presentació:
En un plat col·loquem la pinya ben posada i al damunt el sucre morè , el qual el deixarem uns minuts abans de servir i al moment i tirem l’oli de cítrics.
Si volguéssim ho podríem acompanyar amb un gelat de mandarina, de mango, de mató, de vainilla o un granissat també de mandarina.....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada