dimecres, 30 de març del 2011

MINI PATATES AMB BRANDADA DE BACALLÀ


Havia fet brandada de bacallà per farcir uns pebrots del piquillo i vaig fer massa quantitat de brandada, la qual hem va servir per fer unes patates petites com aperitiu.

Ingredients:

Per unes 10 o 12 patates petites

Brandada:
150 gr. de bacallà esqueixat sec
4 alls
¼ de litre d’oli d’oliva
 Patata bullida de les pròpies patates 

Acompanyant:

Pebrot escalivat o 1 pebrot de piquillo o tires de pebrot
Format ratllat

Preparació:

1r.- Per començar, poseu les patates senceres i sense pelar en una safata i deixeu-les coure al forn a 200 graus durant uns 30 a 45 minuts, dependrà mida patates. També les podríem fer al microones amb pell punxades amb una mica d’aigua a màxima potència uns 10 m. També dependrà de la mida. O fetes al vapor.

2n.-Després, deixeu-les refredar, talleu-les per la meitat, buideu-les amb una cullera, reserveu-les.


4t.- Finalment, farciu les patates amb la brandada de bacallà

Per acabar podríem posar unes tiretes de pebrot escalivat o de pebrots del piquillo o cobriu-les amb l'allioli, hi posar-les en una safata i gratinar-les al forn fins que quedin daurades o amb formatge ratllat i a gratinar.

Thermomix la brandada

1r.- Posem en el vas de la thermomix l’oli i els alls i programem 5 minuts temperatura varoma,  velocitat 4. Parem la màquina i baixem l’all de les parets.

2n.- Afegim el bacallà i posem velocitat 4 , sense temperatura, i anem pujant  fins a vel. 6 més o menys un 35 seg. 

En el meu cas ja tenia la brandada feta per la qual cosa he posat una part de la patata que he buidat a la thermomix l’he triturat i posteriorment he posat la brandada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...