Un plat senzill, però molt energètic, que segur hem fet infinitat de vegades, per la qual cosa també ha de formar part de les receptes d’un bloc de cuina.
Ingredients:
100 gr. d’arròs per persona
1 ou per persona
Tomàquet fregit
Aigua, sal i oli, sucre, 1 gra d’all
Preparació:
1r.- En una olla posem a bullir l’ aigua ( sempre el doble que la quantitat d’arròs) i un cop arrenque el bull hi posem un raig d’oli, la sal, i el gra d’all i remenem i afegim l’arròs i el deixem coure remenant de tant en tant fins el punt de cocció desitjat, més o menys uns 15 minuts de tota manera depèn del tipus d’arròs. Tan bon punt estigui fet l’escorrem.
2.- Mentre es fa l’arròs podríem anar fent el tomàquet fregit , millor fet a casa, de tota manera si no tenim temps el comprem ja fet. En el meu cas jo ja el tenia preparat.
El tomàquet fregit el faríem lentament, amb la sal i el sucre i un bon oli d’oliva.
A continuació la presentació al gust de cadascú, l’ ou a dalt, a baix........
També podríem fregir un plàtan, amb tots els ingredients d’un arròs a la cubana, però a casa no el posem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada