dimarts, 15 de març del 2011

ARRÒS A LA CUBANA

Un plat senzill, però molt energètic, que segur hem fet infinitat de vegades, per la qual cosa també ha de formar part de les receptes d’un bloc de cuina.
Ingredients:
100 gr. d’arròs per persona
1 ou per persona
Tomàquet fregit
Aigua, sal i oli, sucre, 1 gra d’all


Preparació:

1r.- En una olla posem a bullir l’ aigua ( sempre el doble que la quantitat d’arròs) i un cop arrenque el bull hi posem un raig d’oli, la sal, i el gra d’all  i remenem i afegim l’arròs i el deixem coure remenant de tant en tant fins el punt de cocció desitjat, més o menys uns 15 minuts de tota manera depèn del tipus d’arròs. Tan bon punt estigui fet l’escorrem.

2.- Mentre es fa l’arròs podríem anar fent el tomàquet fregit , millor fet a casa, de tota manera si no tenim temps el comprem ja fet. En el meu cas jo ja el tenia preparat.
El tomàquet fregit el faríem lentament, amb la sal i el sucre i un bon oli d’oliva.

3.-  En una paella petita i amb força oli fem l’ou ferrat.
A continuació la presentació al gust de cadascú, l’ ou a dalt, a baix........ 

També podríem fregir un plàtan, amb tots els ingredients d’un arròs a la cubana, però a casa no el posem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...