diumenge, 13 de març del 2011

RESTAURANT LA TROKA, MENU DEGUSTACIÓ AMB MARIDATGE DE VINS

Aquest divendres vam anar al Restaurant La Troka de Mataró, que ja havia fet referència en una altra ocasió en aquest blog.
Va consistir en un menú degustació amb maridatge de vins que formen part de la seva carta, 2 vins blanc i 2 vins negres tots ells ben diferenciats. 

El menú i els vins que el varen acompanyar van ser els següents:



Un aperitiu amb formatge pecorino al tartufo amb cava Joan Sardà Brut  reserva

A continuació carbassó farcit de favetes, ibèric i gamba amb vi blanc Honeymoon, Penedès, vins ecològics, és un vi suau i agradable de fruites blanques molt madures.



Vam continuar amb bacallà confitat amb crema de ceps amb vi blanc Llàgrimes de Tardor, de la Terra Alta, és un vi fresc amb els aromes de fruites tropicals i final llarg.

 
Vam seguir amb un mar i muntanya Cuixeta de pollastre amb calamars amb vi negre Camino Romano, Ribera del Duero, criança, és un vi lleuger i de fàcil degustació. Quan vaig fer la fotografia ja havia començat a menjar, com podeu veure ja li falta la pell del pollastre, segurament la impaciència per provar-lo.


I per acabar civet de senglar amb vi negre Martí Fabra Selecció Vinyes Velles Magnum, de l’Empordà, multi varietat, criança, és un vi potent, elegant i amb llarg final. En aquest plat oblit total de fotografiar-lo gaudint del sopar.

Les postres un "Canutillo" Sicilià de mascarpone i taronja,  acompanyat de Llàgrimes de Tardor dolç, una interessant mistela.


El preu  va ser de 35 euros per persona IVA i cafès inclosos.

Seguint la línia del restaurant amb bona relació qualitat / preu, presentació i maridatges, vam gaudir d’un bon sopar, molt amè i esperem tornar a repetir en una altra ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...