dimarts, 8 de març del 2011

CONILL A LES HERBES



La carn de conill és molt sana, pràcticament no té greix i totalment recomanable per a les persones que pateixen de colesterol.







Ingredients: (4 persones)
1 conill tallat en 8 trossos
1 ceba
Mostassa a l’estragó de la marca Louit (color marró)
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
1 branca de julivert
1 gra d’all gros
Xeres sec (blanc)
1 cullerada de farina
Oli de girasol, sal i aigua

Preparació:

1r.- Conill tallat a trossos per rostir( 8 trossos), salat i posar per una banda la mostassa.

2n.- En una cassola posem l’oli de girasol , la ceba sencera i el conill per la banda de la mostassa, un cop enrossit el girem i el fem per l’altra banda.

3r.-  Treure el conill de la cassola,  i posem una cullerada de farina i remenem a continuació, afegim el xerès un cop evaporat l’alcohol, tornem a posar el conill, la fulla de llorer, la farigola, el julivert i el gra d’all en aquest moment posem l’aigua sense cobrir el conill. Deixem 20 minuts per una banda donem la volta al conill i 20 minuts més i ja el tindrem fet.

En el moment que afegim l’aigua hi podríem afegir uns xampinyons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...