Ingredients: ( 4 persones)
10 calamarcets
1 carbassó
1 pastanaga
1 ceba
12 gambes pelades
Oli d'oliva, sal,sèsam
Oli de julivert
Preparació:
1r.- Netegem els calamars i separem les potes i les tallem a trossos petits
2n.- Pelem les verdures i les tallem a daus o bastonets petits.
3r.- En una paella posem un raig d’oli i les verdures primer la ceba, la pastanaga i el carbassó i les anem saltegem, les verdures han de quedar cruixents, més o menys uns 10 minuts a continuació afegim les potes del calamar uns 5 minuts més i a l’últim moment afegiríem unes cinc o sis gambes tallades petites.
4t.- A continuació farciríem els calamars amb l’ajuda d'una cullereta, si volem els podem tancar amb uns escuradents o no ( en el meu cas sense escuradents).
5è.- En una planxa amb una mica d’oli i un cop calent hi posem els calamars a foc més aviat alt, els hi donem la volta en total més o menys uns 5 minuts.
6è.- Les gambes restants les posem a l’últim moment a la planxa volta i volta.
Servim els calamars junt amb oli i sèsam, un oli de julivert i les gambes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada