Aquesta recepta és dels programes de l’Elisenda Roca de City Tv que feia a la tarda i dins de l'apartat de cuina segurament de la Mireia Carbó.
Ingredients: ( 4 persones)
1 paquet fideus d’arròs
1 pebrot vermell a bastonets
1 pebrot verd a bastonets
1 gra d’all picat
1 ceba a juliana
1 pastanaga a bastonets
16 tomàquets cirerols
6 dàtils
Un grapat de pinyonets
Oli d’oliva, sal, salsa de soja
Preparació:
1r.- Netejar i tallar les verdures i en una paella amb un bon raig d’oli posem les verdures segons ordre de cocció primer el pebrot vermell, el verd, l’all, la ceba i la pastanaga o salpebrem i si volem posem un raig de salsa de soja.
2n.- En una altra paella posem un raig d’oli i sofregim una mica els tomàquets cirerols.
3r.- En una olla bullim l’aigua i coem els fideus d’acord amb les instruccions que portin els fideus d’arròs, si som fins un cop l’aigua bull i fora del foc posem els fideus uns 2 0 3 minuts i anar remenant una mica.
4t.- En una safata que puguem servir hi posem els fideus, les verdures al damunt i per sobre els tomàquets i l’oli de fregir-los. Si ens agradem posem els dàtils sense pinyol i tallats i també uns pinyonets.
Ho podem fer amb les verdures que vulguem, que sigui l’època i que ens agradin, en aquesta ocasió he substituït el pebrot vermell per carbassó i els tomàquets cirerols per tomàquet sense pell ni llavors i sofregit una mica a la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada