dimecres, 16 de març del 2011

FIDEUS D'ARRÒS AMB VERDURETES

 

 Aquesta recepta és dels programes de l’Elisenda Roca de City Tv que feia a la tarda i dins de l'apartat de cuina segurament de la Mireia Carbó.







Ingredients: ( 4 persones)

1 paquet fideus d’arròs
1 pebrot vermell a bastonets
1 pebrot verd a bastonets
1 gra d’all picat
1 ceba a juliana
1 pastanaga a bastonets
16 tomàquets cirerols
6 dàtils
Un grapat de pinyonets
Oli d’oliva, sal, salsa de soja
 

Preparació:
1r.- Netejar i tallar les verdures i en una paella amb un bon raig d’oli posem les verdures segons ordre de cocció primer el pebrot vermell, el verd, l’all, la ceba i la pastanaga o salpebrem i si volem posem un raig de salsa de soja.

2n.- En una altra paella posem un raig d’oli i sofregim una mica els tomàquets cirerols.



3r.- En una olla bullim l’aigua i coem els fideus d’acord amb les instruccions que portin els fideus d’arròs, si som fins un cop l’aigua bull  i fora del foc posem els fideus uns 2 0 3 minuts i anar remenant  una mica.

4t.- En una safata que puguem servir hi posem els fideus, les verdures al damunt i per sobre els tomàquets i l’oli de fregir-los. Si ens agradem posem els dàtils sense pinyol i tallats i també uns pinyonets.

Ho podem fer amb les verdures que vulguem, que sigui l’època i que ens agradin, en aquesta ocasió he substituït el pebrot vermell per carbassó i els tomàquets cirerols per tomàquet sense pell ni llavors i sofregit una mica a la paella.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...