Cuinant amb les verdures de temporada i consumint els productes de proximitat, avui la truita d'espinacs, ben senzilla i ben bona.
Els brots tendres els podem menjar en amanides i les fulles bullides amb els espinacs a la catalana amb panses i pinyons, també amb bacallà o farcint els canalons.
Ingredients:
1 manat espinacs frescos ( uns 400 gr.)
6 ous
1 gra d’all
Sal, oli
Preparació:
Preparació:
1r.- Tallar els tronquets dels espinacs, rentem les fulles i les posem a bullir amb una mica de sal més o menys un tres minuts. Després de cuits els escorrem ben bé. També les podríem fer saltejant els espinacs en una paella uns 5 minuts amb un raig d’oli i el gra d’all ben picadet
2n.- Pelem el gra d’all i el tallem ben petit i l’afegim als espinacs bullits i els saltegem una mica.
3r.- Batrem els ous amb la sal i els hi afegim els espinacs saltejats
4t.- En una paella hi posem un raig d’oli quallem la truita per una banda i la tombem i la quallem per l’altra banda.
Podem fer una truita col·lectiva o bé individual, que seria el meu cas, cada una d’elles amb un parell d’ous.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada