divendres, 8 d’abril del 2011

TRUITA D'ESPINACS


Cuinant amb les verdures de temporada i consumint els productes de proximitat, avui la truita d'espinacs, ben senzilla i ben bona.
Els brots tendres els podem menjar en amanides i les fulles bullides amb els espinacs a la catalana amb panses i pinyons, també amb bacallà o farcint els canalons.


Ingredients:
1 manat espinacs frescos ( uns 400 gr.)
6 ous
1 gra d’all
Sal, oli

Preparació:

1r.- Tallar els tronquets dels espinacs, rentem les fulles i les posem a bullir amb una mica de sal més o menys un tres minuts. Després de cuits els escorrem ben bé. També les podríem fer saltejant els espinacs  en una paella uns 5 minuts amb un raig d’oli i el gra d’all ben picadet

2n.- Pelem el gra d’all i el tallem ben petit i l’afegim als espinacs bullits i els saltegem una mica.

3r.- Batrem els ous amb la sal i els hi afegim els espinacs saltejats 

4t.- En una paella hi posem un raig d’oli quallem la truita per una banda i la tombem i la quallem per l’altra banda.

Podem fer una truita col·lectiva o bé individual, que seria el meu cas, cada una d’elles amb un parell d’ous.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...