dilluns, 25 d’abril de 2011

MENÚ AMB PRODUCTES DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT


Un resum del dinar familiar i petita celebració d’aquest Diumenge de Pasqua i del passat  Sant Jordi.

Primer  un petit aperitiu amb olives, patates i escopinyes




Per començar unes copes amb crema de verdures  a la part de baix, a dalt crema de carbassó i unes pipes de carbassa. Podem començar amb aquest petits tastets de cremes: carabassa acompanyades de pipes de girasol o xips de carbassa...



Per provar la pasta fresca d’una nova parada al Mercat de Plaça de Cuba de Mataró, que realment està molt bona: pasta farcida de barreja de bolets, de pera i gorgonzola i de tomàquet, alfàbrega i formatge acompanyades d’oli d'herbes i un pesto de tomàquet.




Hem seguit amb la verdura de temporada per excel·lència del Maresme sepietes amb pèsols i patates.


A continuació un pollastre al forn amb herbetes acompanyat d’unes carxofes, també verdura de temporada d’aquí al Maresme.


I per acabar unes maduixes que no podien ser d'altre lloc que del Maresme: maduixes amb nata i oli de cítrics 



1 comentari:

  1. Molt bé això d'enllaçar amb les receptes antigues.

    I molt bo.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...