diumenge, 10 d’abril del 2011

ARRÒS SALVATGE AMB VEDURETES ORIENTALS

 
Aquesta recepta l'he fet diverses vegades a casa la vam fer a les classes de cuina de la Mireia Carbó del supermercat  Caprabo , allà ens la va preparar amb pasta, però la podem fer amb arròs, cuscús precuinat, mongetes blanques............

Ingredients:  ( 4 persones)

 400 g. d'arròs o de pasta
1 albergínia
1 pebrot verd
1 ceba
1 carbassó
1 pastanaga
50 ml. d’oli d’oliva
50 ml de salsa de soja
Oli d’oliva i sal

Preparació:

1r.- Tallar totes les verdures en daus regulars i  en una paella saltejar-les amb oli d’oliva, primer col·locaríem la ceba, la pastanaga, el pebrot, l’albergínia i el carbassó.

 

2n.- 5 minuts més tard afegim la salsa de soja i continuem la cocció fins que les verdures quedin al nostre gust.


3r.- Bullim l' arròs si fos pasta la faríem a l’últim moment

4t.- barregem l'arròs o la pasta amb les verdures i servim ràpidament.

Ho podríem fer amb xampinyons, espàrrecs, mongetes tendres.....

En aquest cas hi he posat ceba tendra, pastanaga, pebrot verd i carbassó.

La salsa de soja pel meu gust millor és la Kikkoman








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...