Aprofitant que és època de favetes i que ja les tenia confitades he fet aquesta amanida que esta molt bona
Ingredients:
Enciam tallat petit
1 pot de favetes fregides amb oli o favetes confitades
4 talls de pernil d’ànec o 2 pernil ibèric
Uns trossets de foie
Salsa:
4 cullerades d’oli d’oliva de 0,4 graus
2 cullerades de vinagre de xerès
3o 4 fulles de menta fresca ben trinxadetes
1 pols de sal
1 pols de pebre blanc
Preparació:
1r.- Netegem l’enciam i amb l’ajuda d’una centrifugadora de verdures, eliminem l’aigua perquè l’enciam reabsorbeixi be la vinagreta. El tallem a juliana
2n.- Podem utilitzar les favetes de pot , però en el meu cas eren unes faves confitades que ja tenia preparades.
3r.- prepararem la salsa
4t.- El foie el podríem tenir congelat i el filetegem
Muntarem l’amanida posem al fons del plat l’enciam a sobre les favetes amb el pernil afegiríem el foie i ho amanirem amb la salsa.
Podem també posar pinyonets i a la sala hi podríem afegir 1 cullerada de mostassa blanca
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada