diumenge, 17 d’abril del 2011

TAPES AMB MORITZ



 El passat divendres vam anar al Restaurant La Troka de Mataró, que ja he parlat altres vegades al bloc i vam fer un maridatge de tapes amb les cerveses Moritz. Am la estàndard de Moritz, la seva 0,0 l’ Aigua de Morit i la Moritz Epidor.
Moriz és una marca de cervesa catalana creada a l’any 1856 per l’alsacià Luis Moritz i ha estat rellançada al mercat l’estiu de l’any 2004. És una cervesa amb tota la informació del producte català.
La estàndard de Moritz  és una cervesa d’alta qualitat que s’elabora mitjançant la cocció de maltes extrapàlides i amb aigua de Font d’Or del massis del Montseny-Guilleries, que pertany a a l’empresa Vichy Catalan i perfumada amb una infusió de flors de llúpol aromàtiques que li donen un característic aroma. És caracteritza per un color daurat més clar que el de la resta de cerveses, molt transparent. És una cervesa amb un perfecte equilibri d’amargor i dolçor i refrescant al paladar.
La  Moritz Epidor, el nom de la qual prové d'espiga d'or, té 7,2º de graduació, dos punts per sobre de la Moritz estàndard, té un gust torrat intens a la boca, amb notes de llúpol subtils i lleugerament amargues. Pels que els hi agraden les cerveses amb un punt de potència.

Va consistir amb:

Unes Xips de paella
Ravioli líquid d’espàrrec
Musclos amb picada “deconstruida”
Truita de patates “bulliniana”
Carxofa farcida de brandada de bacallà
Gambes i escopinyes a la planxa
Coca d’albergínia, mel i llima
Filet de roger, pasta kataiffi, papadai i melmelada de tomàquet
Mandonguilla coulant de ceps amb crema de pèsols


Ravioli líquid d'espàrrec

Musclos amb picada "deconstruida"
Us musclos a sota com una lleugera gelatina d'all, un oli de julivert i les ametlles ben triturades
Gambes i escopinyes a la planxa
Coca d'albergínia, mel i llima

Tot i que al començament del sopar tenia l' intenció de fotografiar les diferents tapes a mida que te les van portant i al final va primar el provar que el fotografiar.

Com ja he comentat altres vegades és un restaurant amb molt bona relació qualitat/preu i totes les tapes van estar boníssimes.

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...