Des de que fa aproximadament mig any que va sortir la revista digital de salut i nutrició, ets el que menges, la miro de manera regular, per la seva informació i també per les seves receptes saludables, ecològiques.............
El passat diumenge vaig fer aquest pastis ràpid de fruites de la Montse Vallory, són unes postres saludables, refrescants, rapides de preparar a més són unes postres sense sucre, amb una base de galetes i un farcit una compota ràpida de fruites amb agar-agar que qualla al refredar-se
Ingredients:
1 vas de suc de poma (250 ml) de suc de poma natural, sense sucre afegit ni fructosa.
3 cullerades (15ml) de floc d’agar-agar
½ beina oberta de vainilla
5 0 6 pomes dolces, petites, pelades i trossejades
Uns quants granets de sal marina
3 cullerades d’endolcidor natural (melassa d’arròs, agave....)
2 cullerades de crema d’ametlles blanques o ametlles en pols
½ cullereta de ratlladura de llimona ecològica
Galetes integrals sense sucre.
Preparació:
1.- Posar el suc de poma i els flocs d’agar-agar en un cassó
2.- Tallar la beina de vainilla per la meitat, longitudinalment, i rascar l’interior amb la punta d’un ganivet. Afegir-ho al cassó, amb la beina inclosa i cobrir-ho amb la poma tallada i uns quants granets de sal. Bullir a foc suau i tapat durant 12 minuts.
3.- Afegir l’endolcidor al gust, la ratlladura de llimona i la crema d’ametlles. Retirar la beina de vainilla i remenar-ho bé.
4.- Cobrir el motlle de pastis amb un fons de galetes senceres. Abocar el farciment i deixar-ho refredar del tot.
5.- Treure el pastis del motlle, cobrir la part superior amb la fruita i els laterals amb coco ratllat.
En el meu cas vaig oblidar de comprar el coco ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada