Aquesta llaminera és molt fàcil de fer i molt bona. Ja fa temps que la faig i segur que tothom agrada
Ingredients: ( 4 persones)
Llaminera de porc (1/2 és la quantitat per persona)
Ceba o escalunya (millor escalunya)
“beacon” tallat finet
Mantega
1 gotet de vi de Rioja
200cl de nata liquida per muntar
Sal marina i pebre
Cordill
Preparació:
1r.- Tallem la llaminera en quatre trossos iguals i emboliquem cada un dels trosso amb un tall de “beacon” amb el cordillet.
2n.- En una paella posem la mantega i a foc suau la desfem a continuació posem els rotllets de llaminera i els anem fregint a foc suau per tot els costats, quan estan pràcticament fets afegim la ceba o l’escalunya picada i la sofregim, afegim el vi i el reduïm una mica i finalment afegim la nata i espessim la salsa.
És importat utilitzar un bon vi, pot ser un Rioja o altre tipus de vi negre i que serà el mateix que acompanyarà el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada