divendres, 30 de desembre del 2011

PASTÍS DE SALMÓ I ESPINACS



Aquesta pastís el vaig aprendre a fer ja fa anys en un curs de cuina de Nadal, és una recepte molt fàcil de fer i a més a més esta bo.

Ingredients: ( 6 a 8 persones)

400 gr de salmó fresc
200 gr de crema de llet
400 gr d’espinacs
6 ous
Sal, pebre
El podem acompanyar amb maionesa o bé amb beixamel i formatge ratllat.

Preparació:

Netejar el salmó i triturar-lo junt amb 3 ous, 100 gr de crema de llet, sal i pebre.

Triturar també els espinacs nets, escaldats i ben escorreguts amb els altres 3 ous i la resta de la crema de llet, sal i pebre.

Untar un motlle allargat amb mantega. Posar-hi una capa de salmó, una d’espinacs, altra vegada salmó i finalment espinacs.

Coure-ho al bany maria, tapat amb paper d’alumini, de 50 a 60 minuts.

El podem servir fred amb maionesa o calent acompanyat de beixamel amb formatge ratllat.

L’acompanyem amb una amanida que ha estat el meu cas, també amb pastanaga bullida al vapor fem uns farcellets lligats amb cibulet o fulles de porros junt a bastonets de carbassó també fets al vapor.

En el meu cas he substituït la crema de llet per crema de civada.

L’amanida amb escarola i enciam, uns tomàquets xerri, salmó fumat i unes ametlles fileatejades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...