dilluns, 26 de desembre del 2011

MENÚ DE LA NIT DE NADAL


Amb la Nit de Nadal donem el tret de sortida a tot el seguit de festes, al voltant de la taula: El Dia de Nadal, Sant Esteve, La Nit de Cap d’Any, Cap d’Any i Reis.


Durant aquests dies passem per un plats totalment tradicionals com : L’escudella i carn d’olla del dia de Nadal, els canalons de Sant Esteve, els canapès de Cap d’Any, el tortell de Reis, els torrons i les neules.

La Nit de Nadal els plats variant, els que ens agraden, algun après a última hora, altres per sorprendre.....

Aquest any vam començar amb arbre de Nadal farcit de carxofes i nous que va obrir la porta al Nadal i a tota la resta d’àpats que seguiran, és fàcil de fer i és un bon començament.


Van seguir amb un carpaccio de gambes amb oli de tòfona, que ja fa temps vaig aprendre i en algun dels àpats d’aquest dies surt i que el podem tenir prèviament preparat.

 

A continuació un pastís de salmó i d'espinacs, que ja fa temps el vaig aprendre en un curs de cuina de Nadal i el tenia força oblidat, acompanyat d’una amanida.




El filet mignon al vi de rioja , que sempre agrada, és fàcil de fer ràpid i que sempre agrada, aquest plat si que l’hem fer el mateix dia.




I per acabar els torrons i les neules, tot això per esperar a l’àpat del dia de Nadal: L’escudella i carn d’olla....

 

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...