La col es caracteritza per resistir el fred, té poques calories i rica en vitamina C, és l’ingredient principal del trinxat.
Ingredients
1 col d’hivern
600 gr. de patates
2 grans d’all
4 trossos cansalada
Oli i sal
1r.- Olla posar aigua, escalfar i un cop calenta posar la sal i l’oli
2n.- Mentrestant anar pelant les patates i neteja la col i trossejar les patates i la col
3r.- Quan l’aigua bull posar a coure la col i després les patates i uns 20m.
4t.- Un cop cuit escorre les patates i la col
5è.- Trinxar, aixafar la patata i la col
6è.- Paella una mica d’oli fregir l’all laminat i la cansalada a tires fines, un cop tenim l’all i la cansalada torradeta posem la patata i la col deixar agafi color daurat, con si féssim una truita de patata i ja el tenim fet.
Per manca de cansalada i tema colesterol avui he substituït la cansalada per un bon pernil.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada