dijous, 27 de gener del 2011

TRINXAT DE LA CERDANYA

La col es caracteritza per resistir el fred, té poques calories i rica en vitamina C, és l’ingredient principal del trinxat.

 

Ingredients

1 col d’hivern
600 gr. de patates
2 grans d’all
4 trossos cansalada
Oli i sal

1r.-  Olla posar aigua, escalfar i un cop calenta posar la sal i l’oli

2n.-  Mentrestant anar pelant les patates i neteja la col i trossejar les patates i la col

3r.-   Quan l’aigua bull posar a coure la col i després les patates i  uns 20m.

4t.- Un cop cuit escorre les patates i la col

5è.-  Trinxar, aixafar la patata i la col

6è.- Paella una mica d’oli fregir l’all laminat i la cansalada a tires fines, un cop tenim l’all i la cansalada torradeta posem la patata i la col deixar agafi color daurat, con si féssim una truita  de patata i ja el tenim fet.

Per manca de cansalada i tema colesterol avui he substituït la cansalada per un bon pernil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...