dilluns, 24 de gener del 2011

MELMELADA DE TARONJA

 
És el millor moment per fer la melmelada de taronja, des de que tinc la thermomix les vaig fent depenent de l’època de l’any, ara de taronja després de maduixa a l’estiu de préssec.... Són molt fàcils de fer i totalment naturals i al nostre gust.



Ingredients:

500 gr de taronja
1 pastanaga
500 gr de sucre
Suc d’una llimona



1.-  Pelem les taronges procurant no deixa res de la part blanca
2.-  Reservar la pell groga sense res de la part blanca de mitja taronja
3.-  Posar al vas les taronges, la pell groga, la pastanaga a trossos el sucre i el suc de llimona i triturem 6seg. a vel. 4 i a continuació programen 30 minuts, temperatura 100º i velocitat 1.
 


NOTA:  Dependent de si uns agrada més o menys amarga s’ha de posar la quantitat de pell groga (sense res de la part blanca). Jo a casa no en poso massa, no ens agrada massa amarga. 
Tu has de deixar la melmelada tal com us agradi, que la fruita es vegi més o menys, el  mateix si la veus liquida poses uns minuts més. De tota manera s’ha de tenir en compte que quan es refreda queda més espessa.

Un cop feta la melmelada la poses en el pots de vidre omples fins  a dalt i després ho tapes i el gires al revés, el dia següent els poses en posició normal i fins el dia que la vulguis consumir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...