Plat típic dels restaurants xinesos, es senzill però bo.
Es pot fer amb diferents varietats d’arròs de gra rodó o allargat, jo avui he escollit el basmati, els ingredients principals a part de l’arròs són les gambes, la truita i el pernil dolç, també hi trobem la pastanaga i els pèsols, avui hi he posat uns xampinyons en substitució de les verdures.
L’arròs basmati és de gra llarg, gustós i consistent. Abans de cuinar-lo cal rentar-lo
Ingredients:
300 gr. d’arròs rodó o llarg
200 gr. de cues de gambes (sense pell)
50 gr. de pernil dolç
1 safata petita de xampinyons
2 ous
Oli i sal
1r.- Bullir l’arròs i ho farem d’acord amb el tipus d’arròs emprat. Escórrer i passar per aigua. El gra d’arròs ha de quedar solt.
2n.- Tallem el pernil dolç a dauets o a tiretes fines.
3r.- Fem una truita fina amb una mica de sal que la tallarem a tiretes.
4t.- A la mateixa paella farem les cues de les gambetes, en aquest cas jo les vaig comprar ja cuites i només calia descongelar-les.
5è.- Netejar i laminar els xampinyons i després també els farem a la paella.
6è.- En una paella o cassola posem tots els ingredients amb una mica d’oli i donem unes voltes per barrejar els sabors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada