dimecres, 19 de gener del 2011

BROU LLEUGER

Aquesta tarda he preparat un brou lleuger per fer sopa aquest vespre.

 
Ingredients:


3 l. d’aigua freda
2 pastanagues
1 porro
1 nap
1 xirivia
1 branqueta d’api  (la part blanca)
1 ceba
1 tros de col
1 patata
¼ de pollastre (sense la pell)




En una olla amb l’aigua freda i posem tots el ingredients i quan inicií l’ebullició, escumar ( és a dir treure l’escuma que puja a la superfície de l’olla quan esta a punt d’arrencar el bull) i continuar la cocció amb el recipient semi tapat a foc lent unes 2 hores.



Després colar i ja esta a punt per bullir la pasta i ja tenim el plat de sopa a punt.

Aquest  cop,  he posat més quantitat d’aigua i de verdures i  ½ pollastre, així tinc brou per a un parell de dies aquesta setmana i la resta el congelaré per a utilitzar-lo la setmana vinent o quan vagi mancada de temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...