dissabte, 15 de gener de 2011

FLAM DE MUSCLOS

Aquest mes de gener he assistit a una demostració de cuina creativa i de baix cost a càrrec d’Elisabeth Cuevas a l’aula de cuina de l’Espai e-Àgora de Plaça de Cuba de Mataró  i ens ha fet la següent recepta

 Ingredients:

4 ous mitjans
300 cc de llet
200 cc de nata
300 gr. de musclos nets
I mantega si la necessitem per untar el motlle.

Preparació:

Obrir els musclos amb una mica d’aigua, traieu les closques i saltejeu-los amb una mica de ceba i julivert.

Batre els ous amb la llet i la nata i una mica de sal i pebre i afegir el saltejat de musclos  i batre tot. Si tenim thermomix hoposem i ho triturem.

Col·loqueu la barreja en motlles individuals i deixar-ho coure a 160º, uns 30 m. Tot depèn de la mida  del motlle i del vostre forn.

Els podríem fer al vapor si tenim forn que cuini al vapor, queden millor.

Aquest flams son suaus de gust i els podríem acompanyar amb una salsa: Escalfant 100cc de nata i una culleradeta de curri, sal i pebre, tinguem en compte de no passar-nos amb el curri, ja que és fort de gust. També els podríem acompanyar amb un oli de julivert.


Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...