dimarts, 25 de gener del 2011

AMANIDA D'ESCAROLA AMB FORMATGE FRESC, POMA I FRUITS SECS


Ara és l’època de l’escarola, és un conreu de l’època freda, principalment conté aigua, fibra, vitamines com B1, B2, B9 i C, i minerals, destacant el seu contingut en potassi. És l’amanida que ens hauria d’acompanyar cada dia de l’ hivern. És un producte de la nostra horta i evidentment recomanar el seu consum.


Ingredients

Escarola
1 poma
1 pastanaga
Blat de moro
Formatge fresc
Nous
Pipes
Panses de colors
Olives (baix contingut en sal)
(Vinagreta: Oli, vinagre el que més ens agradi de poma, de Mòdena.... i sal)


1r.-  Rentar bé l’escarola i l’anem tallant a trossets i la posem en una plata
2n.- Pelem la poma  i  la tallem a dauets
3r.- Pelem la pastanaga amb l’estri de pelar les patates i la tallem, jo he aprofitat la màquina de tallar l’embotit per fer-ho.
4t.- Tallar el formatge fresc com ens agradi, daus, tiretes........
5è.- Posar tots els ingredients en una plata i ho amanim.

Bé ja tenim l’amanida a punt, pot servir com un acompanyant o un plat individual i els ingredients dependran de la quantitat de persones que n’hagin de menjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...