Ara és l’època de l’escarola, és un conreu de l’època freda, principalment conté aigua, fibra, vitamines com B1, B2, B9 i C, i minerals, destacant el seu contingut en potassi. És l’amanida que ens hauria d’acompanyar cada dia de l’ hivern. És un producte de la nostra horta i evidentment recomanar el seu consum.
Ingredients
Escarola
1 poma
1 pastanaga
Blat de moro
Formatge fresc
Nous
Pipes
Panses de colors
Olives (baix contingut en sal)
(Vinagreta: Oli, vinagre el que més ens agradi de poma, de Mòdena.... i sal)
2n.- Pelem la poma i la tallem a dauets
3r.- Pelem la pastanaga amb l’estri de pelar les patates i la tallem, jo he aprofitat la màquina de tallar l’embotit per fer-ho.
4t.- Tallar el formatge fresc com ens agradi, daus, tiretes........
5è.- Posar tots els ingredients en una plata i ho amanim.
Bé ja tenim l’amanida a punt, pot servir com un acompanyant o un plat individual i els ingredients dependran de la quantitat de persones que n’hagin de menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada