diumenge, 30 de gener del 2011

RESTAURANT LA GIRELLA

L’antic Restaurant Blue de Mataró quan van començar tenien una bona relació qualitat preu però de mica en mica els plats van passar a ser els mateixos  i el servei força lent, per la qual cosa feia un temps que no hi anàvem, aquest dissabte vam decidir tornar-hi la nostra sorpresa va ser comprovar que havien canviat de propietaris, actualment el seu nom  és Restaurant La Girella, esta ubicat al carrer Santa Marta núm.27 de Mataró (Barcelona).




El menú:

Van servir un aperitiu amb patates xips i olives

Primers plats: Rissoto de variat de bolets, Amanida amb formatge de cabra i bacó i Crep de verdures.
Segons plats: Bacallà al gratin d’allioli amb mel, Galtes al forn amb llit de ceba i filet d’orada a la salsa d’ametlles.

Pa, aigua, vi i postres(un tall de pastis Massini, pastis de Santiago i iogurt de la casa)  pel preu de 14,80 iva inclòs.

Bé,  el restaurant ens va donar la sensació que era de caire familiar, mantenien el mateix tipus de plats que l’anterior, vam agafar el rissoto i la crep de verdures els dos acompanyats d’una reducció de vinagre de Mòdena, un abús de la reducció, de segon el bacallà i el filet d’orada on la salsa estava una mica sosa i de postres el Massini,

Les postres ens les van acompanyar amb una copa de cava per compensar  ja que el servei va ser massa lent i amb errors. Realment han de millorar.

4 comentaris:

  1. Doncs és una llàstima que hagin canviat, perquè l'anterior estava molt bé. Com tu dius era una bona relació qualitat/preu, sobretot el menú migdia. Cal una segona oportunitat o no?

    ResponElimina
  2. Jo hi he estat recentment i la veritat és que vaig quedar més que content. Ens van tractar molt bé i el menjar molt millor que a l'antic Blue. Crec que han millorat moltíssim la qualitat, i el preu està per allà mateix.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...