Amb
retard poso els menús del nostre passat Nadal i comencem per la Nit de Nadal
que pensant amb la resta d’àpats em vaig decidir per uns plats lleuger de fàcil
digestió.
Per
començar per amanida de mango, alvocat, encenalls de pernil i uns germinats a continuació
una crema de carfoxes amb gambes i per acabar un llom de rap amb crema de carbassa i mongetes tendres.
El
Dia de Nadal la nostra tradicional escudella amb els galets, la carn d’olla i
el pollastre i els torrons.
Us
poso una foto de l’argolla que vaig fer amb els nostres típics galets, per si
us pot servir d’idea pels propers Nadals.
El Dia de Sant Esteve també el nostre menjar es força tradicional començant per un
vermut amb patates, olives, escopinyes..., els tradicionals canelons i en
aquesta ocasió uns llagostins flamejats i per acabar un canelò de pasta brick amb poma i ametlla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada