dilluns, 13 de gener del 2014

CREMA DE CARBASSA I MONIATO



Aquesta recepta la tenia pendent de posar-la al bloc, és una crema de tardor, amb els moniatos i les carbasses, és saludable,  bona i dolceta, és una molt bona combinació. I per guarniment hi vaig posar uns brots de bròquil fets al vapor.

Us poso la recepta tal com me la varen passar, però en el meu cas hi vaig posar més quantitat d’aigua ja que la trobava massa espessa.

Per fer-ne més quantitat podríem fer el 50% més.

Ingredients:

100 gr de ceba
100 gr de porro a rotllanes
30 gr oli d’oliva
600 gr de carbassa
100 gr de moniato
280 gr d’aigua o un brou vegetal
½ culleradeta de sal

Preparació:

1r. Posar la ceba en el vas, el porro i l’oli i programar 7min a 100º i velocitat 31/2.

2n. Mentre tant pelar la carbassa i el moniato i tallar-ho a trossos  mitjans. Quan acabi el temps programat, incorporar-ho al vas junt amb l’aigua i la sal. Programar 30 min. 100º i velocitat 11/2.

Rectificar el punt de sal i triturar 1minut a velocitat 5 i a continuació 3 minuts a velocitat 8.

Comprovar que ha quedat ben triturat ( ha de quedar una crema molt fina si no és així programar uns minuts més a la mateixa velocitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...