dimecres, 1 de gener del 2014

CANELÒ DE PASTA BRICK AMB POMA I AMETLLA





Unes postres molt fàcil de fer i bones, les vaig veure en un bloc de cuina i després de llegir-la vaig decidir a fer-la aquest Nadal

Ingredients: (4 persones)

4 lamines de pasta brick
2 pomes
50 gr d’ametlla laminada
1 taronja
1 llimona
Canyella en pols
Sucre de canya integral en glaç
Oli d’oliva

Preparació:

1r. Pelem les pomes, els hi traiem el cor i les tallem en 4 trossos. I amb l’ajuda d’una mandolina o la màquina de tallar els embotits les tallem a làmines fines i les posem en un bol.

2n. A continuació rentem la taronja i la llimona i ratllem la seva pell i les exprimim i ho afegim a les pomes i ho remenem bé.

3r. Preescalfem el forn a180º

4t. Agafem una làmina de pasta brick i posem una mica d’oli amb l’ajuda d’un pinzell i 
posem pel damunt par del sucre, les ametlles i la canyella.

5è. Ho cobrim a una altra làmina a la que també haurem posat l’oli, és a dir engreixada i posem al damunt les una de les pomes que teníem preparades.

6è. Enrotllem amb molt compte formant un caneló i dobleguem els extrems cap a dins i a continuació preparem el següent caneló.

7è. Preparem una safata de forn a la qual hi haurem posat paper de forn.

8è. Ho posem al forn i més o menys en uns 20 minuts el tindrem a punt, de tota manera depèn de cada forn.

Després tallem el caneló per la meitat i empolsinem amb sucre glaç i ambL' ametlla làminada, el podem acompanyar d'un gelat en aquesta ocasió de xocolata.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...