Unes postres molt fàcil de fer i bones, les vaig veure en
un bloc de cuina i després de llegir-la vaig decidir a fer-la aquest Nadal
Ingredients: (4
persones)
4 lamines de pasta brick
2 pomes
50 gr d’ametlla laminada
1 taronja
1 llimona
Canyella en pols
Sucre de canya integral en glaç
Oli d’oliva
Preparació:
1r. Pelem les pomes, els hi traiem el cor i les tallem en
4 trossos. I amb l’ajuda d’una mandolina o la màquina de tallar els embotits
les tallem a làmines fines i les posem en un bol.
2n. A continuació rentem la taronja i la llimona i ratllem
la seva pell i les exprimim i ho afegim a les pomes i ho remenem bé.
3r. Preescalfem el forn a180º
4t. Agafem una làmina de pasta brick i posem una mica d’oli
amb l’ajuda d’un pinzell i
posem pel damunt par del sucre, les ametlles i la canyella.
5è. Ho cobrim a una altra làmina a la que també haurem
posat l’oli, és a dir engreixada i posem al damunt les una de les pomes que teníem
preparades.
6è. Enrotllem amb molt compte formant un caneló i
dobleguem els extrems cap a dins i a continuació preparem el següent caneló.
7è. Preparem una safata de forn a la qual hi haurem posat
paper de forn.
8è. Ho posem al forn i més o menys en uns 20 minuts el
tindrem a punt, de tota manera depèn de cada forn.
Després tallem el caneló per la meitat i empolsinem amb
sucre glaç i ambL' ametlla làminada, el podem acompanyar d'un gelat en aquesta ocasió de xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada