dissabte, 28 de desembre del 2013

AMANIDA DE MANGO, ALVOCAT, ENCENALLS DE PERNIL I GERMINATS




Per aquestes festes també he triat una amanida lleugera i tropical, on el mango i l’alvocat combinen molt bé i si els seus ingredients són ecològics molt millor. Evidentment com millor sigui el pernil més bona serà la nostra amanida. He posat uns germinats en aquesta ocasió d’alfals, que van tan bé per a la nostra flora intestinal, també unes ametlles laminades, o unes nous o uns pinyons torrats. També podem torra una mica l’ametlla passant-la per la paella sense oli uns instants perquè agafi color i vigilant perquè amb molt poca estona ja les tindrem fetes.

Ingredients: (4 persones)

1 enciam tipus roure
1 escarola
1 mango
1 alvocat gros o 2 de més petits
Encenalls de pernil salat
Uns germinats ( alfals)
Ametlles laminades
Vinagreta:
Sal marina, oli d’oliva de primera premsada en fred i vinagre balsàmic

Preparació:

1r. Rentem i netegem bé l’enciam i l’escarola i els passem per la centrifugadora per treure tota l’aigua i la tallem a brots petits, hi posarem una part de la vinagreta i barregerem.

2n. Tallem l’alvocat per la meitat, traiem l’os i la pell i el tallem a daus, el posem en un bol i cop tinguem la vinagreta feta també en posarem una part i la barregem amb els alvocats.

3r. Pelem el mango el partim per la meitat vorejant l’os i també el fem a daus.

4t. Preparem la vinagreta

I ja podem muntar l’amanida amb un cèrcol posem al seu interior a la part de baix la barreja d’enciam i escarola al damunt els daus de mango a continuació els alvocats, els encenalls de pernil i a dalt de tot els germinats, i posem al damunt una mica de la vinagreta i pels laterals l’ametlla laminada, els pinyons o les nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...