dimarts, 10 de desembre del 2013

BUNYOLS CRUIXENTS DE CEBA I PEBROT VERD AMB THERMOMIX


Aquests bunyols són molt fàcils de fer  i a més a més es preparan molt ràpid i els podem posar com un aperitiu o com acompanyament de la carn o del pollastre, important servir-los acabats de fer quan estan cruixents.

La recepta me la va passar una companya de treball d'un llibre de cuina de la Thermomix, amb idees per a un dia de festa o per preparar un bufet.

Ingredients:

140 g de ceba ja neta
50 gr de pebrot verd net
50 g de farina
sal marina i oli d'oliva de primera premsada en fred

Preparació:

1r. Posar tots els ingredients a la thermomix, menys l'oli, dins del vas i programar 5 segons, sense temperatura a velocitat 5

2n. Amb l 'espatula baixem tots els ingredients que hagin quedat a la pared del vas i programar de nou 5 segons, sense temperatura i velocitat 5.

3r. En una paella no massa gran la posem al foc amb un dit d'oli d'oliva a temperatura moderada perquè els bunyols tinguin temps de fer-se per dins. Abocar-hi culleradetes petites de massa i un cop a la paella, les aixefem suaument amb el dors de la cullera, per formar com una galeta prima d'uns 5 cm. de diametre,

4t. Un cop fets els posem sobre paper absorbent important servir calents mentre encara són cruixents,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...