dissabte, 28 de desembre del 2013

LLOM DE RAP A LA PLANXA AMB CREMA DE CARBASSA I MONGETES TENDRES



Un plat senzill i saludable de peix escollit aquest any per a la Nit de Nadal per intentar fer uns plats més saludables per aquests dies que mengem molt i menjars molt energètics i que ho podem tenir tot preparat i fer  a l’últim moment el rap a la planxa

Ingredients:

1 llom de rap per persona
Crema de carbassa
Mongetes tendres
Sal marina, oli d’oliva de primera premsada en fred
Pernil salat cruixent

Preparació:

1r. Prepararíem la crema de carbassa i que la podríem tenir feta amb antelació

2n. Netejaríem les mongetes tendres i les tallaríem en diagonal  i la posaríem a bullir amb aigua i sal uns 3 o 4 minuts i ho reservaríem, també ho podríem tenir ja preparat i en el moment de servir-les les saltejaríem un moment.

3r. Tindríem el rap ja net i apunt per fer-lo a la planxa calenta amb unes gotes d’oli a foc fort per deixar el peix daurat per fora i tendre per dins.

4t. Per fer el pernil o el bacó cruixent el posaríem al mig de paper de forn i ho posaríem al microones un parell de minuts a màxima potència.

Ho presentem en un plat de sopa i hi posem un parell de cullerades de crema de carbassa, al damunt el rap i en un lateral les mongetes tendres i a sobre hi podríem posar el cruixent de pernil salat una mica esmicolat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...