Un
plat senzill i saludable de peix escollit aquest any per a la Nit de Nadal per
intentar fer uns plats més saludables per aquests dies que mengem molt i
menjars molt energètics i que ho podem tenir tot preparat i fer a l’últim moment el rap a la planxa
Ingredients:
1
llom de rap per persona
Crema
de carbassa
Mongetes
tendres
Sal
marina, oli d’oliva de primera premsada en fred
Pernil
salat cruixent
Preparació:
1r.
Prepararíem la crema de carbassa i que la podríem tenir feta amb antelació
2n.
Netejaríem les mongetes tendres i les tallaríem en diagonal i la posaríem a bullir amb aigua i sal uns 3
o 4 minuts i ho reservaríem, també ho podríem tenir ja preparat i en el moment
de servir-les les saltejaríem un moment.
3r.
Tindríem el rap ja net i apunt per fer-lo a la planxa calenta amb unes gotes d’oli
a foc fort per deixar el peix daurat per fora i tendre per dins.
4t.
Per fer el pernil o el bacó cruixent el posaríem al mig de paper de forn i ho posaríem
al microones un parell de minuts a màxima potència.
Ho
presentem en un plat de sopa i hi posem un parell de cullerades de crema de
carbassa, al damunt el rap i en un lateral les mongetes tendres i a sobre hi podríem
posar el cruixent de pernil salat una mica esmicolat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada