Aquesta recepta la vaig veure en
un bloc de cuina on la majoria de receptes eren amb la thermomix, la vaig
trobar molt fàcil de fer, de forma ràpida i els podem servir
per acompanyar uns formatges, uns embotits o uns patés.
Podem tenir uns snacks amb
ingredients naturals sense cap mena de conservant, casolans i en el meu cas
tots els seus ingredients ecològics.
Ingredients:
100 ml d’oli d’oliva de primera
premsada en fred
90 ml d’aigua
½ cullereta de sal marina ( una
mica més per posar al damunt)
250 gr de farina
70 gr de pipes
Preparació:
1r. Primer posem l’aigua, l’oli i
la sal al vas de la thermomix i barregem 15 seg. A velocitat 3, a continuació
afegim la farina i posem 10 seg. a velocitat 6 i ja afegim les pipes i ho
amassem 30 seg amb el vas tancat i velocitat espiga.
2n. Hem de preescalfar el forn a
180º
3r. Traiem la massa i la posem al
marbre de la cuina i l’estirem amb un rodet, fem un rectangle i la tallem a
bastonets.
4r. Els posem en una safata amb paper
de forn i ja la posem al forn a 180º a dalt i baix i amb l’aire i en el meu cas
en uns 15 minuts van estar fets, es a dir fins que estiguin cruixents i
daurats, hem de vigilar que no se’ns cremim, de tota manera com sempre tot dependrà
de cada forn i el gruix que deixem la massa.
5è. Els traiem del forn i els
posem en una reixeta per deixar-los refredar
Sense la thermomix ho podem fer
barrejant tots els ingredients amb compte i a continuació ho amassem fins
aconseguir una massa homogènia al final posem les pipes i tornem a amassar i
després estirem i fem com ja esta explicat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada