dilluns, 13 de gener del 2014

SNACKS O BASTONETS DE PIPES



Aquesta recepta la vaig veure en un bloc de cuina on la majoria de receptes eren amb la thermomix, la vaig trobar molt fàcil de fer, de forma ràpida i els podem servir per acompanyar uns formatges, uns embotits o uns patés.

Podem tenir uns snacks amb ingredients naturals sense cap mena de conservant, casolans i en el meu cas tots els seus ingredients ecològics.

Ingredients:

100 ml d’oli d’oliva de primera premsada en fred
90 ml d’aigua
½ cullereta de sal marina ( una mica més per posar al damunt)
250 gr de farina
70 gr de pipes

Preparació:

1r. Primer posem l’aigua, l’oli i la sal al vas de la thermomix i barregem 15 seg. A velocitat 3, a continuació afegim la farina i posem 10 seg. a velocitat 6 i ja afegim les pipes i ho amassem 30 seg amb el vas tancat i velocitat espiga.

2n. Hem de preescalfar el forn a 180º

3r. Traiem la massa i la posem al marbre de la cuina i l’estirem amb un rodet, fem un rectangle i la tallem a bastonets.

4r. Els posem en una safata amb paper de forn i ja la posem al forn a 180º a dalt i baix i amb l’aire i en el meu cas en uns 15 minuts van estar fets, es a dir fins que estiguin cruixents i daurats, hem de vigilar que no se’ns cremim, de tota manera com sempre tot dependrà de cada forn i el gruix que deixem la massa.

5è. Els traiem del forn i els posem en una reixeta per deixar-los refredar  

Sense la thermomix ho podem fer barrejant tots els ingredients amb compte i a continuació ho amassem fins aconseguir una massa homogènia al final posem les pipes i tornem a amassar i després estirem i fem com ja esta explicat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...