diumenge, 12 de gener del 2014

LLAGOSTINS FLAMEJATS






Aquesta recepta ja fa forces anys ens la varen ensenyar en un curs de cuina de Nadal en aquella ocasió la vàrem flamejar amb Chartreuse Verd, també ho podríem fer amb brandi o altres licors i també ho podríem fer amb gambes.

Feia temps que no la feia i aquestes fetes la vaig recuperar perquè la podem tenir prèviament preparada i l’escalfem a l’últim moment que durant aquestes dates també ens van bé plats que puguem tenir prèviament preparats, en aquesta ocasió no vaig utilitzar el Chartreuse.

Ingredients ( 4 persones)

24 llagostins
6 cullerades de ceba picada
Fumet de peix
1 gra d’all
6 cullerades de tomàquet picat sense pell ni llavors
1 grapat d’ametlles i avellanes torrades i pinyons
Oli d’oliva
1 got de Chartreuse verd
2 galetes  Maries
Julivert

Preparació:

Es fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan estigui cuit s’hi afegeix la picada d’ametlles, avellanes i pinyons, alls julivert i galeta. Es mulla la picada amb el fumet i dues cullerades soperes de Chartreuse. Deixar coure fins que espessi una mica i reservar calenta.

Salar els llagostins i fregir-los en una mica d’oli, quan estiguin una mica fregits es flamegem amb el Chartreuse.

Posem els llagostins a la salsa que hem reservat, sacsejar la cassola per barrejar els gustos i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...