Aquesta
recepta ja fa forces anys ens la varen ensenyar en un curs de cuina de Nadal en
aquella ocasió la vàrem flamejar amb Chartreuse Verd, també ho podríem fer amb
brandi o altres licors i també ho podríem fer amb gambes.
Feia
temps que no la feia i aquestes fetes la vaig recuperar perquè la podem tenir
prèviament preparada i l’escalfem a l’últim moment que durant aquestes dates
també ens van bé plats que puguem tenir prèviament preparats, en aquesta ocasió
no vaig utilitzar el Chartreuse.
Ingredients ( 4 persones)
24
llagostins
6
cullerades de ceba picada
Fumet
de peix
1
gra d’all
6
cullerades de tomàquet picat sense pell ni llavors
1
grapat d’ametlles i avellanes torrades i pinyons
Oli
d’oliva
1
got de Chartreuse verd
2
galetes Maries
Julivert
Preparació:
Es
fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan estigui cuit s’hi afegeix la
picada d’ametlles, avellanes i pinyons, alls julivert i galeta. Es mulla la
picada amb el fumet i dues cullerades soperes de Chartreuse. Deixar coure fins
que espessi una mica i reservar calenta.
Salar
els llagostins i fregir-los en una mica d’oli, quan estiguin una mica fregits
es flamegem amb el Chartreuse.
Posem
els llagostins a la salsa que hem reservat, sacsejar la cassola per barrejar
els gustos i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada