dimarts, 21 de gener del 2014

LES CANANES EN ESCABETX



Aquesta recepta la vaig veure al bloc de cuina llepadits i al mateix dia a l’anar a la peixateria en vaig veure i va ser com un dit i fet, les vaig comprar i arribar a casa i fer-les.

Les cananes són semblants als calamars, però la carn és més dura, per la qual cosa necessiten força més temps de cocció, són més econòmiques i també molt bones.

Varen quedar molt bones, amb un escabetx molt senzill i millor d’un dia per l’altre.

Ingredients: 

1 kg de cananes (en brut)
Oli d’oliva
3 grans pebre
1 gra d’all sencer
1 fulla de llorer
Vinagre de poma o de vi blanc

Preparació:

1r. Netegem les cananes, senceres amb les potes separades i ben escorregudes.

2n. Les posem en una cassola ben juntes sense deixar espais.

3r. Afegim l’oli, els grans de pebre, l’all pelat o no, un raig de vinagre i una fulla de llorer.

4t. Tot en fred ho posem a coure a foc baix en el meu cas uns 45 minuts i ho deixem refredar a la mateixa cassola.

Realment em varen sorprendre, animeu-vos a fer-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...