És un restaurant de Mataró, al
qual hi hem anat més d’una vegada i l’últim dia va ser el dia de Reis, i tenia
pendent fer aquesta entrada.
És un restaurant petit, per unes 30 persones,
amb decoració moderna, familiar, de cuina mediterrània amb tocs de modernitat.
De nou aquest any 2014 està
dins la selecció de la Guia Michelin. Hi trobem un menú setmanal de 15 euros, un
menú executiu de 20 euros, un menú festiu de 25 euros i un menú degustació de
38 euros.
També hi podem trobar un
menú degustació en jornades gastronòmiques com amb els bolets, Calamarenys, del tomàquet o de la maduixa.
El dia de Reis també tenia
un menú especial de 40 euros que va ser el que vàrem escollir.
Us poso les foto del nostre
menú, fetes amb el mòbil les quals no van quedar massa bé i no es podem
apreciar bé els plats:
Un aperitiu, una broqueta
amb puré de patates violeta, tomàquet, xampinyó i escamarlà:
Un pica pica amb un:
Tàrtar de salmó de estava
mol bo
Una amanida d’alvocat i
mango i pernil d’ànec
Un carpaccio de vedella
Unes mongetes amb calamar i
bolets
El segon podíem escollir i
en el meu cas un tall de llobarro amb verduretes
I les postres
És un restaurant amb bona
relació qualitat preu, amb productes frescos i senzillament crec que val la
pena anar-hi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada