dimarts, 11 de febrer del 2014

RESTAURANT BOCCA


És un restaurant de Mataró, al qual hi hem anat més d’una vegada i l’últim dia va ser el dia de Reis, i tenia pendent  fer aquesta entrada.

És un restaurant petit, per unes 30 persones, amb decoració moderna, familiar, de cuina mediterrània amb tocs de modernitat.

De nou aquest any 2014 està dins la selecció de la Guia Michelin. Hi trobem un menú setmanal de 15 euros, un menú executiu de 20 euros, un menú festiu de 25 euros i un menú degustació de 38 euros.

També hi podem trobar un menú degustació en jornades gastronòmiques com amb els bolets, Calamarenys, del tomàquet o de la maduixa.

El dia de Reis també tenia un menú especial de 40 euros que va ser el que vàrem escollir.

Us poso les foto del nostre menú, fetes amb el mòbil les quals no van quedar massa bé i no es podem apreciar bé els plats:
 
Un aperitiu, una broqueta amb puré de patates violeta, tomàquet, xampinyó i escamarlà:


Un pica pica amb un:





Tàrtar de salmó de estava mol bo


Una amanida d’alvocat i mango i pernil d’ànec



Un carpaccio de vedella

Unes mongetes amb calamar i bolets

El segon podíem escollir i en el meu cas un tall de llobarro amb verduretes

I les postres

És un restaurant amb bona relació qualitat preu, amb productes frescos i senzillament crec que val la pena anar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...