dissabte, 5 de gener del 2013

TRINXAT DE FREDOLICS





Tenia pendent de posar aquest trinxat amb fredolics, ja fa uns quants dies em van regalar un cistell de bolets i entre ells forces fredolics.

El fredolics s’han de netejar amb compte ja que és un bolet molt fràgil.

Ingredients:

1 i ½ Kg de patates
500 gr de fredolics
2 gra d’all
Cansalada viada i en el meu cas pernil salat
Oli i sal marina

Preparació:

1r. Hem de netejar els bolets i els més grossos els trossegem.

2n. Les patates  les pelem i les tallem i les posem a bullir amb aigua i sal durant uns 18 o 20 minuts, depenent del tipus de patata, les escorrem i a continuació les anem aixafant amb una forquilla, es a dir anar-les trinxant.

3r. També hem posat una paella amb una mica d’oli i afegim els fredolics i posem una mica de sal i deixem que es beguin l’aigua que deixaran anar, el traiem i reservem.

4t. En una paella posarem una mica d’oli i a continuació els alls laminats, després afegim la cansalada a trossets, en el meu cas hi poso pernil salat, a continuació les patates trinxades i una tercera part dels fredolics que teníem ja preparats, ho passem tot per la paella perquè agafin els diferents sabors.

I ho podem servir amb una rodella on hi posarem el trinxat i al damunt una part dels fredolics que havíem reservat i un oli de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...