Tenia pendent de posar aquest
trinxat amb fredolics, ja fa uns quants dies em van regalar un cistell de
bolets i entre ells forces fredolics.
El fredolics s’han de
netejar amb compte ja que és un bolet molt fràgil.
Ingredients:
1 i ½ Kg de patates
500 gr de fredolics
2 gra d’all
Cansalada viada i en el meu cas
pernil salat
Oli i sal marina
Preparació:
1r. Hem de netejar els
bolets i els més grossos els trossegem.
2n. Les patates les pelem i les tallem i les posem a bullir
amb aigua i sal durant uns 18 o 20 minuts, depenent del tipus de patata, les
escorrem i a continuació les anem aixafant amb una forquilla, es a dir anar-les
trinxant.
3r. També hem posat una
paella amb una mica d’oli i afegim els fredolics i posem una mica de sal i deixem
que es beguin l’aigua que deixaran anar, el traiem i reservem.
4t. En una paella posarem
una mica d’oli i a continuació els alls laminats, després afegim la cansalada a
trossets, en el meu cas hi poso pernil salat, a continuació les patates
trinxades i una tercera part dels fredolics que teníem ja preparats, ho passem
tot per la paella perquè agafin els diferents sabors.
I ho podem servir amb una
rodella on hi posarem el trinxat i al damunt una part dels fredolics que havíem
reservat i un oli de julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada