dissabte, 5 de gener del 2013

MOUSSE DE LLOBARRO I GAMBES


Aquesta recepta ja fa força temps que la vaig aprendre en un curset de cuina de Nadal, és fàcil de fer i a més a més esta molt bona, la podem tenir prèviament preparada.

Ingredients: 
1 llobarro ( 400 gr net)
225 cc de crema de llet
1 escalunya
1 carbassó
12 gambes més 4 per decorar
6 ous
conyac
Sal marina, oli i pebre blanc

Preparació: 

1r. Fregir l’escalunya amb una mica d’oli, el carbassó tallat a daus i pelat i el llobarro a daus més o menys un 7 minuts i a continuació afegir la crema de llet, la sal i el pebre blanc i ho deixem coure uns 10 minuts i ho triturem tot amb el minipimer i quan esta fred i afegim els ous batuts. 

2n. Fregir les gambes amb una mica d’oli i flamejar-les amb el conyac. 

3r. Folrar un motlle allargat amb paper de forn, omplir-lo posant-hi primer una mica de mousse, després les gambes ben repartides i finalment la resta de la mousse. Tapar i coure al bany maria durant uns 40 o 45 minuts al forn dalt i baix uns 200º. De tota manera dependrà de la mida del motlle.

4t. L’hem de deixar refredar al motlle i la podem servir acompanyada d’unes fulles d’endívia i gambes al damunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...