Unes galetes molt fàcils de fer i molt bones, bé sobretot
per a qui li agrada el coco i en el supòsit que no ens agrades el podriem
substituir per farina d’ametlla, també les poden menjar les persones
intolerants a la lactosa.
En el meu cas he posat sucre de canya integral
ecològic, el qual prèviament l’he fet fi, donat que cost més que es dissolgui,
ho he fet amb la thermomix o també ho podem fer amb un molinet de cafè.
Ingredients:
2 ous
150 gr de sucre
125 gr de coco ratllat
40 gr de farina
Un pessic de sal
És tan senzill com barrejar-ho tot, és una massa espessa.
A la safata de forn hi posem paper de forn o una silicona
i amb una cullera de postres com a mida repartim quantitats de la barreja.
La posem al forn prèviament preescalfat a 170º uns 10 o
12 minuts. De tota manera depèn de cada forn.
Les retirem i les deixem refredar.
Amb aquestes quantitats surten unes 30 galetes segurament
més que menys.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada