Ara fa uns dissabte vam estar dinant a Can Tena de Mataró , situat al carrer Nou núm. 21, el racó gourmet que va obrir l’any 2009, on es poden preparar esmortzars, dinars, berenars i sopars amb productes de bona qualitat. El primer que trobem és l’espai de la botiga on podem veure i triar els productes, amb bons embotits ibèrics , formatges nacionals i d’importació i al fons disposa de taules per a les degustacions.
El menú del dissabte va consistir:
Primers:
Gaspatxo,Amanida amb brick de formatge de cabra(calent),Raviolis frescos amb salsa de ceps,
Macarrons Can Tena ( amb formatge blau i gorgonzola).
Segons:
"Callos", Confit d’ànec amb mongetes, bacallà amb samfaina, botifarra amb mongetes poden triar que fos ibèrica, de calçots o amb bolets.
Postres:
Taronja pelada, laminada i cremada amb sucre, pastis gelat de 3 xocolates, recuit de drap, mató i gelat d’anous amb ratafia.
Copa de vi, cava, cervesa, aigua o refresc.
Vam escollir el gaspatxo i els raviolis de primer, el bacallà i botifarra ibèrica i de postres la taronja i el pastis gelat de 3 xocolates.
El preu del menú dels dissabtes és de 15,50, iva no inclòs.
Tracta agradable, es menja bé, bona relació qualitat preu i recomanable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada