Aquest passat dijous a l’aula de cuina de Plaça de Cuba de Mataró a càrrec de l’Elisabeth Cuevas va fer una demostració de cuina amb foie, per aprendre receptes senzilles i sorprenents amb foie, un dels plats va ser aquest arròs i l’altre bombó de foie amb granet d'ametlla i reducció de Pero Ximenez.
Ingredients: (4 persones)
320 g. d’arròs bomba
100 g. de puré de foie (foie fresc xafat)
1 litre de brou de verdures o pollastre
50 g. d’escalunya
4 escalopes de foie fresc (opcional)
2 cullerades de salsa de soja
1 poma golden gran
Oli d’oliva
Sal marina
Pebre i farigola
Preparació:
1r.- Pelar la poma i treure les llavors. Tallar-la a trossets petits i reservar-los.
2n.- Escalfar l’oli d’oliva a foc mitjà i afegir l’escalunya picada. Ofegar i confitar durant força estona.
3r.- Posteriorment afegir l’arròs, barrejar, abocar una mica de brou i deixar que l’absorbeixi. Un cop absorbit, afegir la poma i la salsa de soja.
4t.- Abocar el brou que queda poc a poc i abaixar una mica la temperatura del foc.
5è.- Quan l’arròs estigui pràcticament cuit, afegir el puré de foie i retirar-ho del foc.
Salpebrar les escalopes de foie i fregir-les pels dos costats.
Servir aquest arròs amb un cercle i una escalopa de foie al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada