Ja fa uns dies a les demostracions de cuina que es porten a terme a l’aula de cuina de cuina de Plaça de Cuba, duta a terme per la Pilar Ibern “Gavina”, de cuina vegetariana, ens va fer aquestes postres.
Ingredients: ( 4 o 6 persones)
4 iogurts cremosos de cabra, soja o grecs
50 g. d’ametlla crua laminada
3 peres tipus conferència ratllades ( també podríem ser poma golden)
1 cullereta de canyella en pols
2 cullerades de melassa d’arròs o mel de romaní
1 pessic de cardamom en pols
Uns pètals malves de pensaments nans
Preparació:
1r.- Barrejar bé els iogurts en un bol amb les peres ratllades, la mel o la melassa i la meitat de les ametlles i aromatitzar-ho amb les espècies.
Servir amb copes tipus còctel, decorar amb la resta de l’ametlla i formar un monticle cruixent al mig de la copa.
Afegir uns pètals de pensament malva per guarnir la copa.
S’han de servir les copes molt fredes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada