dilluns, 23 de maig de 2011

COPA DE NINFA AMB CRUIXENT D'AMETLLES I PÈTALS MALVES


Ja fa uns dies a les demostracions de cuina que es porten a terme a l’aula de cuina de cuina de Plaça de Cuba, duta a terme per la Pilar Ibern “Gavina”, de cuina vegetariana, ens va fer aquestes postres.

Ingredients: ( 4 o 6 persones)
4 iogurts cremosos de cabra, soja o grecs
50 g. d’ametlla crua laminada
3 peres  tipus conferència ratllades ( també podríem ser poma golden)
1 cullereta de canyella en pols
2 cullerades de melassa d’arròs o mel de romaní
1 pessic de cardamom en pols
Uns pètals malves de pensaments nans

Preparació:

1r.- Barrejar bé els iogurts en un bol amb les peres ratllades, la mel o la melassa i la meitat de les ametlles i aromatitzar-ho amb les espècies.

Servir amb copes tipus còctel, decorar amb la resta de l’ametlla i formar un monticle cruixent al mig de la copa.

Afegir uns pètals de pensament malva per guarnir la copa.

S’han de servir les copes molt fredes.


Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...