La primavera és temporada de cabdells són una varietat d'enciam de mida petit i fulles ben atapeïdes de sabor més pronunciat i textura cruixent, amb els quals podem preparar unes molt bones amanides.
Ingredients: ( 4 persones)
4 cabdells d’enciam
8 filets d’anxova
2 tomàquets confitats (opcional)
Unes quantes olives
Vinagreta:
2 cullerades de vinagre balsàmic
4 cullerades d’oli
Preparació:
1r.- Netejar els cabdells i els posem cap per avall en un bol amb aigua per treure la sorra tallar-los per la meitat i son més grossos tallar-los a quarts.
2n.- Col·locar l’anxova al damunt de cada tros de cabdell.
3r.- Preparar la vinagreta.
4t.- Tallar els tomàquets secs que ja els tenia preparats
També hi podríem posar tonyina, tomàquets petits, formatge fresc, salmó......., també la podríem acompanyar amb una vinagreta de mostassa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada