divendres, 13 de maig del 2011

AMANIDA DE CABDELLS AMB ANXOVES


La primavera és temporada de cabdells són una varietat d'enciam de mida petit i fulles ben atapeïdes de sabor més pronunciat i textura cruixent, amb els quals podem preparar unes molt bones amanides.

Ingredients: ( 4 persones)
4 cabdells d’enciam
8 filets d’anxova
2 tomàquets confitats (opcional)
Unes quantes olives
Vinagreta:
2 cullerades de vinagre balsàmic
4 cullerades d’oli

Preparació:

1r.- Netejar els cabdells i els posem cap per avall  en un bol amb aigua per treure la sorra tallar-los per la meitat i son més grossos tallar-los a quarts.

2n.- Col·locar l’anxova al damunt de cada tros de cabdell.

3r.- Preparar la vinagreta.

4t.- Tallar els tomàquets secs que ja els tenia preparats 

També hi podríem posar tonyina, tomàquets petits, formatge fresc, salmó......., també  la podríem acompanyar amb una vinagreta  de mostassa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...