diumenge, 30 de març del 2014

CULLERA DE TARONJA, COLRAVE, PINYONS I VINAGRETA DE MEL



Una cullereta fàcil, bona i queda molt refrescant amb la colrave que s’està recuperant, aquí podem trobar una amanida de colrave. La quantitat dels ingredients dependrà del nombre de culleretes, de tota manera es poca.

Ingredients:

Taronja petita
Colrave petit
Pinyons
Vinagreta:
2 cullerades d’oli d’oliva verge
1 cullerada de vinagre suau com el poma......
1 cullereta ben petita de mel

Preparació:

1r. Pelem la taronja i la tallem a rotllanes i després a trossos d ela mida de la cullera.

2n. Pelem i ratllem la colrave

3r. Torrem els pinyons en una paella sense oli hem d’anar en compte remenant i vigilant perquè en poc els tindrem fets.

4t. Preparem la vinagreta amb tots els ingredients ben barrejats.

Preparem la cullereta posant a la part de baix la taronja, al damunt la colrave ratllada i els pinyonets al damunt i després i posem la vinagreta per sobre i volen una mica de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...