diumenge, 14 de maig de 2017

TALLARINES DE CARBASSÓ AMB PESTO DE RUCA I TOMÀQUET



El passat divendres van fer un taller al mercat de la Plaça de Cuba de Mataró, dins la campanya de  M’agraden els Mercats, les receptes que vam preparar van ser uns tallarines de carbassó amb pesto de ruca i tomàquet, polenta amb pollastre amb salsa de coco i curri i una lasanya de bledes i xampinyons. Vam anar preparant entre tots els tres plats i la veritat es que van estar tros tres molt bons.

Començo pel més fàcil de preparar ideal per aquests dies d’estiu que vindran, és molt refrescant i a més molt agraït.

Important que els productes siguin de temporada, de proximitat i si són ecològics molt millor.

Ingredients:

1 carbassó gros seria per unes tres persones
Ruca
Mostassa
Tomàquet sec
Anacards
All
Oli verge, sal marina i pebre

Preparació:

Amb l’ajuda d’una mandolina tallarem els carbassó o carbassons a tires tipus tallarines, en cas de no tenir mandolina o podríem fer amb un pelador de patates.

Aquestes tallarines de carbassó les podem menjar crues o bé escaldades 10 segons en aigua bullint i passar-les per aigua freda ràpidament per tallar la cocció.

Per al pesto:

Posarem tots els ingredients dins un got triturador, tomàquet sec picat, ruca, mostassa, anacards, pebre , sal i oli.
 
Si cal, podem afegir un xic d’aigua perquè ens sigui més fàcil de triturar.

L’anacard ens ajudarà a donar textura. No cal que “patim” si ens passem d’aigua, l’anacard n’absorbeix molta.

Servim les tallarines de carbassó i el pesto que hem fet per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...