El passat divendres van fer
un taller al mercat de la Plaça de Cuba de Mataró, dins la campanya de M’agraden els Mercats, les receptes que vam
preparar van ser uns tallarines de carbassó amb pesto de ruca i tomàquet, polenta amb pollastre amb salsa de coco i curri i una lasanya de bledes i xampinyons. Vam anar preparant entre tots els tres plats i la veritat es que
van estar tros tres molt bons.
Començo pel més fàcil de
preparar ideal per aquests dies d’estiu que vindran, és molt refrescant i a més
molt agraït.
Important que els productes
siguin de temporada, de proximitat i si són ecològics molt millor.
Ingredients:
1 carbassó gros seria per
unes tres persones
Ruca
Mostassa
Tomàquet sec
Anacards
All
Oli verge, sal marina i
pebre
Preparació:
Amb l’ajuda d’una mandolina
tallarem els carbassó o carbassons a tires tipus tallarines, en cas de no tenir
mandolina o podríem fer amb un pelador de patates.
Aquestes tallarines de carbassó
les podem menjar crues o bé escaldades 10 segons en aigua bullint i passar-les
per aigua freda ràpidament per tallar la cocció.
Per al pesto:
Posarem tots els ingredients
dins un got triturador, tomàquet sec picat, ruca, mostassa, anacards, pebre ,
sal i oli.
Si cal, podem afegir un xic
d’aigua perquè ens sigui més fàcil de triturar.
L’anacard ens ajudarà a
donar textura. No cal que “patim” si ens passem d’aigua, l’anacard n’absorbeix
molta.
Servim les tallarines de
carbassó i el pesto que hem fet per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada