Com ja us he comentat el
passat divendres van fer un taller al mercat de la Plaça de Cuba de Mataró,
dins la campanya de M’agraden els Mercats, les receptes que vam preparar van
ser uns tallarines de carbassó amb pesto de ruca i tomàquet, polenta amb
pollastre a la llimona amb salsa de coco i curri i una lasanya de bledes i xampinyons. Vam anar preparant entre tots els tres plats i la veritat es que
van estar tros tres molt bons.
El pollastre va quedar molt
bo, i aquesta és la recepta que us explico:
Ingredients:
Polenta (sèmola de blat de
moro) 1 got i 3 de líquid
½ pollastre
4 cebes
2 grans d’all
Llimona
Llorer
Pebre
Crema de Coco
Curri
Maizena per si cal donar textura
a la salsa
Cibulet, julivert, flors per
decorar i germinats
Preparació:
La polenta la courem amb
aigua o brou en proporció d’1 mesura de polenta per 3 mesures de líquid.
Posarem el líquid a escalfar, i quan comenci a bullir afigurem la polenta tot
remenant enèrgicament fins que veiem que va agafant textura. Un cop acabada la
seva cocció la posarem en una safata i la deixarem que es refredi.
Paral·lelament prepararem el
pollastre al coco i curri.
Tallarem la ceba en juliana
i saltarem junt amb l’all picadet, oli i un xic de sal durant uns 10 o 12
minuts.
Mentrestant, tallarem el
pollastre a daus i l’afegirem a la cassola i el saltejarem uns minuts fins que
sigui gairebé cuinat.
Afegirem el curri primer,
remenarem i posarem la llet de coco seguidament.
Cuinarem entre 5 i 8 minuts
i ja l’haurem acabat.
Ho podem presentar posant un
tall de polenta, una mica fel pollastre amb el coco i curri i les herbes picades,
un tall de llimona i alguna flor per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada