diumenge, 28 de maig del 2017

BACALLÀ ACOMPANYAT DE PERA, GORGONZOLA I NOUS



Aquest divendres de nou s’ha fet un taller al mercat de Plaça de Cuba de Mataró dins la campanya de M’agraden els Mercats, en aquesta ocasió  els plats que vam preparar va ser aquest bacallà acompanyat de pera, gorgonzola i nous, Cloïsses picantones en blanc i negre, un empedrat de llenties amb tàrtar de peix blau, alvocat, tomàquet, llavors i germinats i finalment una coca amb sardines escabetxades. Un cop acabats tots ells els vam tastar i pots comprovar que si tots el productes són de qualitat, de proximitat i molt d’ells ecològics, tens l’èxit garantit.

Les peres que vam utilitzar va ser la tipus conference

Ingredients:

Bacallà dessalat 4 unitat (1 tall per cap)
Pera 3 unitats (tallada a cubs petits)
Gorgonzola, una cunya
Crema de llet
Nous, Oli d’oliva verge, sal i pebre

Preparació:

Primer comencem a escalfar el forn a 200º.
 
Cuinarem el bacallà, que prèviament l’haurem tallat a daus grossos,  al forn uns 8 minuts, fins que estigui al punt. També el podríem fer a la planxa i a la paella amb abundant oli.

En una paella i posarem la crema de llet i el formatge i el posarem al foc uns minuts.
Saltejarem la pera a foc viu.

Emplatarem el bacallà, amb una mica de la crema de gorgonzola, la pera saltejada i unes nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...