diumenge, 28 de maig del 2017

EMPEDRAT DE LLENTIES AMB TÀRTAR DE PEIX BLAU, ALVOCAT, TOMÀQUET, LLAVORS I GERMINATS



Una recepta de no dels tallers al mercat de Plaça de Cuba de Mataró dins la campanya de M’agraden els Mercats, en aquesta ocasió  els plats que vam preparar va ser aquest empedrat de llenties, un bacallà acompanyat de pera, gorgonzola i nous, unes cloïsses picants en blanc i negre, i finalment una coca amb sardines escabetxades. Un cop acabats tots ells els vam tastar i pots comprovar que si tots el productes són de qualitat, de proximitat i molt d’ells ecològics, segur que tenim l’èxit garantit.

Ingredients:

Llenties, que les podem comprar cuites  o les courem nosaltres
Alvocat, tomàquet, ceba i pebrot vermell
Germinats
Peix blau, en aquesta ocasió bonítol
Per marinar el tàrtar: cogombres, mostassa, taperes, cibulet, julivert, llimona, oli d’oliva verge, sal i pebre

Preparació:

Primer posaríem tots els ingredients del marinat en el vas de la batedora per triturar-los.

A continuació tallaríem el peix blau a daus, en aquesta ocasió el bonítol i el posaríem a marinar i hauria d’estar entre 15 i 20 minuts.

Tallarem les verdures a daus petits, les barregem amb les llenties i ho amanim una mica.

Ho presentem, amb un motllo rodó fem un timbal de llenties i a sobre posem una mica del tàrtar, decorem amb un brots i una mica de sèsam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...